HR HØJTRYK

Altid højt tryk og høj kvalitet

Velkommen til Hr Højtryk Aps. Vi er en mindre lokal virksomhed med kontor på Østerbro, der er specialister i rensning af alle slags overflader, algebekæmpelse og tagrenderens, med branchens bedste udstyr. Vi har masser af erfaring i baggagen. Det betyder, at vi har god tid til at imødekomme dine ønsker, og kan give en faglig og professionel vejledning, der opfylder dine behov.

Takket være et godt samarbejde med dygtige leverandører, tilbyder vi en behandling, der tager hensyn til miljøet, og benytter udelukkende danske produkter, der er godkendt af miljøstyrelsen. Kombineret med vores fokus på bæredygtighed, skal du ikke være bange for, at din grund bliver udsat for skadelige kemikalier. Lyder det som noget for dig? Så tyder det på at du er det helt rette sted!

Flisrens af hr højtryk
avis renser 5.jpeg

Hr Højtryk's Historie

Mit navn er Hákon Esbjerg, og jeg driver til dagligt Hr Højtryk.

Før jeg startede Hr Højtryk, var jeg ansat hos en de førende, og største virksomheder inden for samme branche. Det var dog ikke nok for mig.

 

Jeg er selv vokset op i et hjem med forældre der er selvstændige, og det er altid kommet mig meget naturligt at arbejde selvstændigt. Så da jeg så en mulighed for mig, i at gå ud og tilbyde et produkt i branchens højeste kvalitet, personlig vejledning, og kort ventetid, til endnu skarpere priser, var der ikke meget der holdte mig tilbage. Det blev starten for Hr Højtryk ApS.

Jeg sætter stor ære i at udfører arbejdet ordenligt. Derfor garanterer jeg både kvalitet og tilfredshed, hvis du/I er interesserede i et samarbejde med Hr Højtryk.